Fall inspiration


Det här är en liten del av allt jag vill bära i höst, gud så fint. Älska hösten.
 
Gud så dålig jag har blivit på att blogga! Men har haft sån bloggtorka men jag tror jag är på väg upp igen, så det är bra! Nu ska jag iväg till stan och köpa lite godis tror jag, puss!
 

Den perfekta kappan är min

Äntligen har jag funnit den perfektaste kappan, 299kr trodde jag aldrig att den skulle gå på. Den här kommer användas flitigt nu i höst, jag är kär.

Mysfredag

Så sjukt skönt med helg. Har varit i skolan idag som vanligt och kom hem för ungefär en timme sen. Har varit på affären och köpt lite glass som jag kan mysa med ikväll tänkte jag! Satte på mig myskläderna direkt efter och ska antagligen sätta på en film eller något, mår inte sådär jätte bra idag tyvärr.. Hoppas ni får en bra fredag!

Work harder, eat better, run faster, feel stronger.

Söndag idag och jag har ingen aning varför men jag är excited inför skolan, brukar i vanliga fall ha någon sorts ångest. Idag har jag varit först hemma, kollat på film och tränat, sen vid lunch åkte jag med min familj till min kära farmor som fyller år idag och vi åt där och sedan gick vi en långpromenad innan vi bestämde oss för att åka hem igen. En härlig dag har det varit och jag tänker fortsätta kvällen framför en film tror jag, xx

Regal watch

Denna klockan som jag fick i konfirmationpresent har verkligen blivit välanvänd, jag älskar den! Även fast jag hellre skulle vilja ha en MK klocka eller något sånt så får den här räcka så länge och jag tycker att den är fin den med! :)
Äntligen helg, har varit grymt trött men det har ändå varit en bra vecka! Idag var det skolfoto och jag hoppas verkligen att det vart bra... brukar ju inte bli så, haha! Ska snart följa med pappa in till stan och köpa lite fredagsmys och antagligen mysa med mig själv, funkar lika bra det! Puss!

couturel.tumblr.com

Vilar ögonen framför tumblr ett tag innan jag går och tränar, underbart. Här hittar ni min.

Tisdag

Jaha så var det tisdag igen, tiden går så sjukt snabbt! Har varit i skolan som vanligt idag och typ dött av värmen... (varför kan det inte vara lika varmt på dagen som på morgonen?)och sen nu efter skolan så har jag ätit, tränat och just nu håller jag på att pluggar till morgondagens NO-prov, och jag är nästan helt säker på att provet kommer gå åt skogen, tyvärr.. Jaja, ska hoppas på det bästa och fortsätta plugga nu. Här får ni en liten titt på hur jag har sett ut idag, höstlöven börjar komma nu.. xx
 
 

Lägerskolan


Här är några bilder från lägerskolan med klassen, det var SÅ kul. Verkligen något jag kommer att minnas länge, älskar min klass så mycket. ♥ Vi tältade hela klassen nära en strand och under dagarna så gjorde vi olika aktiviteter som att paddla till exempel, så roligt! Vi var ju där i två dagar, och jag kan säga att andra dagen var jag inte alls pigg. Hade sovit 3-4 timmar den natten, haha!
 

Good morning

 
Äntligen helg, en jobbig vecka i skolan har det varit och det är därför jag inte har uppdaterat speciellt bra. Men nu så är veckan över! Idag ska jag nog inte göra något speciellt, har så sjukt ont i magen så det blir bara att vara hemma, äta godis och ta det lugnt. Vad ska ni göra idag?
 
 

Den perfekta mössan

Bilder från we♥it.
 
Har funderat ett tag på att köpa en mössa från FWSS, dem är ju helt perfekta och jag älskar dem så mycket. Jag tänkte köpa en liknande förra året på Lindex tror jag i gult fast jag gjorde inte det, ingen aning varför. Men den här mössan känns som om den kommer bli välanvänd i höst och vinter, så jag tror faktist jag ska ta och beställa en så snart som möjligt! Vad tycker ni om dessa snyggingar?