Good morning

Ligger i sängen och myser, ska snart fixa mig för att åka iväg till en kompis. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men tror bara att vi ska ta det lugnt och mysa, vi hade tänkt att åka skridskor hehe men eftersom att jag är halvt sjuk så ska vi vara inne istället. Vad jag tänkt att göra senare ikväll är lite oklart än men jag tror jag bara ska vara hemma. 
 

Senaste

Hej!! Vet att jag inte uppdaterat sedan jag hade min nystart men jag tror att det kommer gå bättre nu, och att jag ska vara aktiv här på bloggen och försöka mer. Nu är det ju iallafall jullov, och jag har helt ärligt inte gjort mycket alls på grund av förkyldning, vilket är så tråkigt!! Men börjar faktiskt bli frisk nu till nyårsafton som tur är. 
Här är senaste från mobilen..

NYSTART

Heeejj bloggen!! Sjukt längesen, men tänkte köra på en nystart nu! Tänkte radera de gamla inläggen och börja om på nytt men är inte helt säker igen.. Iallafall, jag är en 16-årig tjej som går ekonomilinjen på gymnasiet, jag kommer blogga om mitt liv, mode och träning för det mesta, det jag gillar bäst helt enkelt!! Men nu måste jag gå för att dra mig vidare till en kompis, sååå puuss!